banner

Zwiększ zyski, zmniejsz koszty

Prostota, szybka intuicyjna obsługa oraz szereg narzędzi ułatwiających pracę w gastronomii

Program do gastronomii - SIMPLE Gastronomy


Filozofia marki program do gastronomii

 

  • każdy Klient to dla nas PARTNER BIZNESOWY
  • każdy program to wartość dodana dla klienta
  • wysoka kultura i jakość obsługi posprzedażnej
  • każde rozwiązanie jest elastyczne i dopasowane indywidualnie MADE TO MEASURE

 


intuicyjny program do każdego typu gastronomii

UMÓW SIĘ NA BEZPŁATNĄ PREZENTACJĘ / ZAPYTAJ O OFERTĘ Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. lub 42 652 43 24, 42 652 27 46, 42 652 01 24


Zobacz możliwości jakie daje program do kawiarni

 

KLIKNIJ ABY ZOBACZYĆ FILM Z WYBRANYMI MOŻLIWOŚCIAMI


Dowiedz się więcej o wybranych modułach

  • catering
  • grafik rezerwacji
  • rozliczanie czasu pracy
  • generator kodów rabatowych i vouchery
  • akcje socjalne i przedpłaty
  • wyjazdy
  • integracja ze stroną WWW

 

Wybierz (kliknij ikonę)Menu na stronie WWW Jedzenie na dowóz Narzędzia wspomagające sprzedaż Narzędzia analityczne - raporty, rejestry, prognozy Obsługa imprez

 

Filmy z obsługi części sprzedażowej (kliknij ikonę) Program do gastronomii filmy z obsługi

 


O programie intuicyjny program do gastronomii

 

Postaw na funkcjonalność i sprawdzoną jakość

program do gastronomii

Dołącz do nas na FB Simple Gastronomy na FB

System SIMPLE Gastronomy przeznaczone jest do obsługi tak małych, średnich jak i rozbudowanych wielooddziałowych/franczyzowych obiektów gastronomicznych, restauracji, pizzerii, kawiarni czy pubów.

Źle wybrany program to ciągły koszt - dlatego SIMPLE GASTRONOMY to innowacyjne rozwiązanie nad którym pracują osoby związane z branżą gastronomiczną. Kto może rozumieć lepiej branże i potrzeby jak nie Oni sami. To dzięki temu program zachowuje intuicyjność oraz przejrzystość monitorując jednocześnie pracę użytkownika.

 

Wysoka stabilność , wydajność funkcjonowania oraz szeregi testów sprawiają, iż jako nieliczni udzielamy gwarancji na program !

Program do gastronomiiprogram do restauracji

SIMPLE Gastronomy składa się z dwóch aplikacji:

  • Simple Sprzedaż SMS
  • Simple Manager MMS

Zadaniem programu zarówno modułu sprzedaży jak i obsługi managerskiej jest między innymi:


- zwiększenie wydajności pracy,
- pełna kontrola obsługi kelnerskiej, kuchni, baru,
- podniesienie zadowolenia sprawnie obsłużonych klientów (historia zamówień, programy lojalnościowe, różne formy    rozliczeń, notatki, porcje), program do gastronomii
- zwiększenie atrakcyjności oferty poprzez programy promocyjne i   lojalnościowe,
- szybka kalkulacja rentowności lokalu, wysokości marży, koncesji, food    cost, strat itp.,
- niezwykle łatwe i szybkie prowadzenie magazynu,
- planowanie zamówień na podstawie trzech wyznaczników,
- obsługa klientów biznesowych,
- zwiększenie możliwości dystrybucyjnych,
- rozliczanie czasu pracy,
- możliwość zdalnej kontroli lokalu.


oraz

 

  • CMS - centralnego systemu zarządzania dla lokali sieciowych

który służy głównie do:


- centralnego raportowania, rejestrów i statystyk,
- zbiorczego zarządzania uprawnieniami, menu, promocjami, cennikami, itp.
- centralnego zarządzania magazynem,
- nadzoru nad obiegiem dokumentów,
- wymiany kartoteki klientów,


Skalowalność produktu i budowa modułowa pozwala dopasować rozwiązanie specjalnie dla Państwa potrzeb, pozwalając uniknąć zbędnych kosztów związanych z zakupem w pełni uniwersalnych rozwiązań. Oprogramowanie współpracuje z terminalami dotykowymi, monitorami kuchennymi, drukarkami fiskalnymi, drukarkami bonów oraz innym sprzętem takim jak: pagery, palmtopy, wagi kalkulacyjne, skanery czy kolektory danych. Dodatkową zaletą jest płynne, bezawaryjne działanie nawet na słabszym sprzęcie.

 


Podstawowe możliwości programu najlepszy program do gastronomii

 

SIMPLE Gastronomy – sprzedaż

  • identyfikacja kelnera – dostęp za pomocą indywidualnego kodu lub karty magnetycznej
  • interakcyjne tworzenie widoku sali we własnym zakresie oraz dodawanie sal
  • zakładanie nowych rachunków – dotknięcie stolika przywołuje rachunek
  • szybka sprzedaż – bez zajmowania stolika
  • łatwa obsługa łączenia i dzielenia rachunków oraz przenoszenia między stolikami
  • przenoszenie otwartych rachunków między kelnerami
  • dodatki płatne i gratisy do produktów
  • podział porcji
  • sygnalizacja długo nieobsługiwanego stolika
  • przybliżony czas zwolnienia stolika w zależności od potrawy
  • obsługa rezerwacji stolików w tym przez Internet
  • bonowanie – uwzględnia kolejność podawania potraw wraz z identyfikacją klienta
  • wydruk bonów na kuchni z możliwością podziału wychodzenia produktów
  • grupowanie dań i produktów
  • obsługa zestawów alternatywnychprogram do restauracji, program do gastronomii
  • uwagi do zamówień, dokumentów sprzedażowych
  • sygnalizacja kończącego się składnika oraz blokada potraw z uwagi na brak głównego składnika
  • obsługa zwrotów, anulowań i strat – z definicją przyczyny
  • podgląd zamówienia i opcji zestawów na dodatkowym monitorze dla klienta
  • udzielanie rabatów do pozycji i do rachunków
  • dowolne formy płatności i  grupowanie pozycji rachunku
  • harmonogram cenowy i produktowy – automatyczna zmiana poziomów cen i produktów w zależności od dnia tygodnia i godziny
  • obsługa programów lojalnościowych – obsługa kart stałego klienta, udzielanie rabatów, blokowanie zagubionych kart, limity
  • realizacja zamówień na telefon(wynos) oraz z wydłużonym czasem realizacji
  • identyfikacja dzwoniącego klienta przy integracji z centralą telefoniczną
  • prowadzenie rachunków otwartych – określenie limitów kwot wraz z podaniem wydłużonego terminu płatności
  • rozliczanie sprzedaży – raporty kasowe, obrót w rozbiciu na pracowników
  • kody rabatowe, vouchery, akcje socjalne, przedpłaty

 

SIMPLE Gastronomy – manager

  • analizy, statystyki, raporty - w tym preferencje klientów, rentowność lokalu, food cost, najlepiej sprzedający się produkt
  • rejestr preferencji klientów, wskazanie klientów którzy długo nie odwiedzali lokalu
  • wsparcie działań marketingowych - obsługa reklam i promocji na dodatkowym wyświetlaczu
  • pełny zapis każdej operacji kelnerskiej w bazie danych – rejestr zwrotów, anulowań, bonów, rachunków wstępnych
  • definiowanie towarów, grup, harmonogramów
  • definiowanie receptur wraz z wyliczeniem marżyProgram do gastronomii, do restauracji, manager, statystyki i analizy w gastronomii
  • archiwum receptur, zestawów, bonów, anulowań itp.
  • kalkulator do obliczenia wstępnego kosztu przyjęcia, bankietu wraz z możliwością zdefiniowania menu
  • RCP rejestracja czasu pracy także dla służb sprzątających, kucharzy
  • definiowanie rabatów, marż, określanie stanów minimalnych
  • tworzenie korespondencji seryjnej - wysyłanie wiadomości email, sms do klientów
  • definiowanie limitu baru otwartego
  • zarządzanie prowizjami
  • możliwość wprowadzenia dowolnych jednostek miar i wag do systemu.
  • obsługa dostawców wraz z rejestrowaniem ofert cenowych
  • obsługa wielu magazynów
  • automatyczne uaktualnianie stanów magazynowych w czasie rzeczywistym
  • eksport danych w tym do programów księgowych
  • przeprowadzanie inwentaryzacji bieżących i okresowych dla wybranych magazynów i pozycji
  • współpraca z czytnikiem kodów kreskowych i wagami
  • CRM dla sprawnego zarządzania relacjami z klientami (Baza danych klientów, historia zamówień, rezerwacji, kontaktów)
  • produkcja
  • grafik pracy
  • wydruk etykiet
  • obsługa zdalna


Kompleksowa oferta program do gastronomii

 

Realizujemy kompleksowe wdrożenia na które składają się:

  • analiza potrzeb w celu dobrania optymalnych rozwiązań
  • doradztwo w zakresie doboru odpowiednich rozwiązań ilości sprzętu i rodzaju
  • przygotowanie lokalu pod kątem sieciowym - projekt i instalacja sieci teleinformatycznej
  • elastyczność ofert – to klient ostatecznie wybiera jedną z proponowanych opcji
  • przygotowanie sprzętu do pracy w sieci oraz instalacja i konfiguracja oprogramowanie i systemu archiwizacji danych a także fiskalizacja kas i drukarek
  • możliwość instalacji sieci monitoringu przemysłowego CCTV i systemów alarmowych
  • import danych z innych systemów
  • świadczenie usług pomocy technicznej uwzględniając sieć, sprzęt i oprogramowanie z pakietem zawierającym sprzęt zastępczy dla osób chcących zminimalizować przestój w pracy lokalu
  • szkolenie personelu oraz asysta powdrożeniowa jak i nadzór nad systemem
  • integracja wybranych rozwiązań z systemami istniejącymi u klienta
  • obsługa i wsparcie posprzedażne 24/7
  • przygotowanie witryn internetowych i materiałów reklamowych

 

więcej na kolejnej stronie



 

  ZAUFALI NAM

  ZOSTAŃ DYSTRYBUTOREM

  WIADOMOŚCI I MEDIA

XX MIĘDZYNARODOWE TARGI EUROGASTRO 2016

Zaplanuj już dzisiaj wizytę na jubileuszowych XX targach w Warszawie

więcej >
 
Targi HORECA 2015

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska na targach HORECA 2015 w Krakowie!!!!

więcej >
 
XIX MIĘDZYNARODOWE TARGI EUROGASTRO 2015

Okrągła 5 rocznica dla firmy Koncept na targach EuroGastro. Przyjdź, zobacz, zyskaj.

więcej >
 
XVIII MIĘDZYNARODOWE TARGI EUROGASTRO 2014

Narzędzia do pozyskiwania klientów, interaktywne raporty i wiele innych funkcjonalności.

więcej >
 

NISKIE KOSZTY FINANSOWANIA





Dołącz do bazy subskrybentów

Chcesz być zawsze na czasie? Dołącz do naszej bazy subskrybentów. Pozwoli nam to informować Cię na bieżąco o najnowszych ofertach i promocjach.

Skontaktuj się z nami

KONCEPT Systemy Informatyczne s.c.
91-204 Łódź, ul. Duńska 1
Polska

42 6520124
42 6524324
42 6522746
biuro@konceptcis.pl